HEM

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MIN PORTFOLIO.​

Jag är Linda Sjöström och jag är 20 år. Jag kommer ifrån Ingå i Västranyland. Jag började på allvar att fotografera när jag gick på åttan men jag skaffade min första system kamera när jag började studera i Prakticum. Jag utexaminerades till medie assistent från Prakticum våren 2019. Jag har sedan liten haft musik som intresse så jag valde att söka till musik- och eventarragör utbildningen i Nyköping Sverige. Därifrån blir jag utexaminerad till sommaren  2021!
Om du undrar något är det bara att kontakta mig.

PROJEKT

Projekt jag gjort eller deltagit i!

Ingås ansikten utställning: Mitt examensarbete

NU 18: Ett nordiskt fotoprojekt där Prakticum och Tumba gymnasium&/Xcenter samarbetade.

studier

PRAKTICUM

2016 – 2019

CAMPUS NYKÖPING

2019 – 

KUNANNDE

Photoshop 58%
WordPress 58%
Illustrator 60%
InDesign 65%
Lightroom 70%

Kontakt