Om mig

Hej och välkommen till min portfolio.

Jag är Linda Sjöström och jag är 19 år. Jag kommer ifrån Ingå i Västranyland. Jag började på allvar att fotografera när jag gick på åttan men jag skaffade min första system kamera när jag började studera i Prakticum. Jag utexaminerades till medie assistent från Prakticum våren 2019. Nu studerar jag till musik- och eventarrangör i Sverige. På fritiden tycker jag om att fotografera och vara med vänner och familj. Jag tycker mest om att fotografera djur och natur, men jag brukar också gärna fotografera porträtt bilder till mina vänner, sen går jag gärna på olika evenemang som konserter och liknande för att fotografera.Om mina vänner skulle beskriva mig med tre ord skulle de vara: snäll, rolig och omtänksam.

Om du undrar något är det bara att kontakta mig.

studier

2007-2016

GRUNDSKOLA

2016 – 2019

PRAKTICUM

2019 –

CAMPUS NYKÖPING

KUNANNDE

Photoshop 58%
WordPress 58%
Illustrator 60%
InDesign 65%
Lightroom 70%

Kontakt